Voor iedereen die ECHT goede events wil organiseren!

Jij bent gek op je werk en kunt prima evenementen organiseren, maar.. je weet ook dat het nóg beter kan. Vaak ontbreekt het je aan tijd, soms aan inspiratie, soms aan kennis en soms zelfs aan zelfvertrouwen.

Na het bekijken van de sessies van Event Planning Days ga je efficiënter om met je tijd, heb je hernieuwde inspiratie en krijg je de tools & handvatten om vanaf nu alleen nog maar fantastische evenementen te organiseren!

Wat is een PowerPack?

Met de PowerPack krijg een jaar lang toegang tot alle opnames én sprekersbonussen, zoals een ebook, handboek en persoonlijke Q&A’s.

Video afspelen

de sessies

 • 11.00 - 11:30: DOELTREFFENDE EVENTS IN EEN PAAR SIMPELE STAPPEN
  11.00 - 11:30: DOELTREFFENDE EVENTS IN EEN PAAR SIMPELE STAPPEN SESSIE

  Eventstrategie is hét onmisbare fundament van elk evenement. Melanie Westdijk, eventexpert en founder van de Event Planner Academy, leert je op een efficiënte manier stap voor stap dat fundament te gieten met als doel alleen nog maar succesvolle en doeltreffende evenementen organiseren.

 • 11.30 - 12.00: ALLES-IN-1-TOOL NOTION
  11.30 - 12.00: ALLES-IN-1-TOOL NOTION SESSIE

  Notion is een alles-in-1-tool die je wel het overzicht en de rust gaat geven. Astrid van Aranea Advies laat zien hoe Notion voor jou kan werken. Zodat jij je bezig kunt houden met fantastische evenementen organiseren! En pssst: deze sessie is de perfecte introductie voor de workshop later op de Experience Stage!

 • 13:00 - 13:30: DE MEEST GEMAAKTE FOUTEN IN FREE PUBLICITY
  13:00 - 13:30: DE MEEST GEMAAKTE FOUTEN IN FREE PUBLICITY SESSIE

  Als je weinig marketingbudget hebt is free publicity een geweldige manier om zichtbaarheid te krijgen! PR-expert Jennifer Delano vertelt ons wat de meest gemaakte fouten zijn bij het opstellen van een persbericht en geeft praktische tips over wat je precies in zo'n persbericht plaatst.

 • 13.30 - 14.00: CASE STUDY: UNIVERSITEIT LEIDEN
  13.30 - 14.00: CASE STUDY: UNIVERSITEIT LEIDEN CASE

  Brenda en Karin, de founders van Équipe Events, en zeer ervaren eventmanagers waren tijdens corona verantwoordelijk voor de organisatie van de open dagen van de Universiteit van Leiden. Een opdracht van gigantische omvang met grote uitdagingen. Ze delen met ons hun learnings!

 • 14:00 - 14:30: CASE STUDY: DE EVENTSTRATEGIE VAN 365 DAGEN SUCCESVOL
  14:00 - 14:30: CASE STUDY: DE EVENTSTRATEGIE VAN 365 DAGEN SUCCESVOL CASE

  Achter 365 Dagen Succesvol zit een behoorlijke marketingmachine. Hoe zetten zij hun events strategisch in om deelnemers te werven voor hun programma's en die marketingmachine soepel te laten lopen? Dat hoor je in dit interview met Arjan Vergeer, co-founder van 365 Dagen Succesvol.

 • 14:30 - 15:00: METAVERSE: WAT IS HET EN WAT MOET JE ERMEE?
  14:30 - 15:00: METAVERSE: WAT IS HET EN WAT MOET JE ERMEE? CASE

  De metaverse. Misschien heb je er al iets over gehoord. Voor veel mensen is het nog een beetje vaag. Iets met VR ofzo? En wat moet ik daar dan mee als organisator? Trendwatcher Randall van Poelvoorde legt in Jip & Janneke-taal uit wat de metaverse is, wat de toekomst hierin kan brengen binnen event-land én geeft je concrete actiepunten.

 • 15:00 - 15:30: MET GAMES JE BEDRIJFSDOELEN BEREIKEN
  15:00 - 15:30: MET GAMES JE BEDRIJFSDOELEN BEREIKEN SESSIE

  Als we aan teamspellen denken, denken we al gauw aan bedrijfsuitjes. Leuk natuurlijk en een dag om te onthouden, maar hiervoor kun je niet altijd budget lospeuteren. Het wordt vaak gezien als een kostenpost, maar dat kan ook anders! Sander Evers vertelt hoe je met games je bedrijfsdoelen kunt ondersteunen. Benieuwd? Wij ook!

 • 15:30 - 16:00: HOE JE ONLINE COMPONENTEN INZET (CA)
  15:30 - 16:00: HOE JE ONLINE COMPONENTEN INZET (CA) SESSIE

  Carly Silberstein is een autoriteit op het gebied van live streaming, digital en hybrid events. Zij vertelt hoe online events ook na de pandemie nog waarde kunnen bieden in je event strategie en op welke manieren je het kan inzetten.

 • 11:00 - 11.30: DO'S & DON'TS VAN EEN PANELGESPREK
  11:00 - 11.30: DO'S & DON'TS VAN EEN PANELGESPREK SESSIE

  In deze sessie praten we met dagvoorzitter Ronnie Overgoor over de do's & don'ts van een goed panelgesprek. Wat is goed? En wat kun je als organisator doen om een panel zo goed mogelijk te organiseren?

 • 11.30 - 12:00: TOPIC BASED NETWORKING. WAT IS HET EN HOE PAS JE HET TOE?
  11.30 - 12:00: TOPIC BASED NETWORKING. WAT IS HET EN HOE PAS JE HET TOE? SESSIE

  Matthijs Otto van Networktables vertelt waarom Topic Based Networking dé manier is om waardevolle connecties tot stand te brengen. In deze sessie hoor je hoe je een goede netwerksessie ontwerpt, wat je moet doen in de voorbereiding en hoe je het goed promoot.

 • 12:30 - 13:00: EEN SUCCESVOLLE BEURSDEELNAME (BE)
  12:30 - 13:00: EEN SUCCESVOLLE BEURSDEELNAME (BE) SESSIE

  Hoe zorg je voor een succesvolle beursdeelname? Angélique Monballieu is beurscoach en heeft de BEURS SUCCES methode gemaakt. In deze sessie deelt ze 5 van de 11 stappen. Het zijn de punten die vaak over het hoofd wordt gezien.

 • 13.00 - 13:30: Q&A OVER EVENT TECH MET WILL CURRAN (USA)
  13.00 - 13:30: Q&A OVER EVENT TECH MET WILL CURRAN (USA) SESSIE

  Will Curran is een van de meest invloedrijke mensen in de event industrie en is expert op het gebied van Event Tech. We vragen hem het hemd van het lijf over dit onderwerp! 10 vragen in 10 minuten. Daarna hebben we nog 10 extra minuten waar we iets meer de diepte in gaan.

 • 13.30 - 14.00: HOE MAAK JE EEN SAAIE MEETING LEUK?
  13.30 - 14.00: HOE MAAK JE EEN SAAIE MEETING LEUK? SESSIE

  Als Manager R&D organiseert Esmee allerlei events en bijeenkomsten. Ze weet hoe ze mensen meekrijgt en gebruikt daarbij haar creativiteit. Zelfs van de saaiste meetings weet zij iets leuks te maken en deelt haar gouden tips ook met ons!

 • 14:00 - 14:30: EVENTS ORGANISEREN MET MINDER STRESS
  14:00 - 14:30: EVENTS ORGANISEREN MET MINDER STRESS SESSIE

  Event planners hebben een pittige baan. Hoewel het bijna altijd aanpoten is, hoeft het niet altijd stressvol te zijn. Hoe zorg je dat je in een goede flow komt en met minder stress een event organiseert? Want dat kan! Rutger Bremer van Momice heeft belangrijke tips en inzichten voor je.

 • 14:30 - 15:00: HOE JE VOOR GEDRAGSVERANDERING ZORGT
  14:30 - 15:00: HOE JE VOOR GEDRAGSVERANDERING ZORGT SESSIE

  Sonja is specialist medezeggenschap en brengt directie en OR-leden bij elkaar door middel van een reeks van bijeenkomsten. Voor het bepalen van de werkvormen kijkt zij goed naar welke gedragsverandering er nodig is. In deze sessie hoor je hoe ze het aanpakt.

 • 15:00 - 15:30: MEER AANMELDINGEN DOOR CONTENT MARKETING
  15:00 - 15:30: MEER AANMELDINGEN DOOR CONTENT MARKETING SESSIE

  Content, dat woord kennen we nu wel. Maar wat is content marketing precies en hoe zet je het in om deelnemers te werven voor je event? En hoe kun jij als organisator zorgen dat je je marketingcollega of team goed aanstuurt? We gaan hierover in gesprek met B2B content marketingexpert Bouke Vlierhuis.

Sprekersbonussen

Als je de PowerPack koopt, krijg je naast alle Expertsessies ook nog deze digitale extraatjes erbij (en meer!) van onze sprekers. 

De early bird prijs van € 97,- geldt nog:

Dagen
Uur
Minuten
Seconden
Dit evenement is helaas voorbij.

Als het event start op 11 oktober, gaat de prijs omhoog naar € 147,-.

FAQ

Je hebt 1 jaar toegang tot de PowerPack. Dat wil zeggen tot 11 oktober 2023

De video’s kun je niet downloaden, de sprekersbonussen wel!

Na betaling en na het event krijg je een linkje naar een online bibliotheek waar je alles kunt vinden.