3 Parken die je volledig kunt afhuren voor een evenement met overnachting

park zakelijk afhuren

Een park zakelijk afhuren is ideaal voor grootschalige evenementen waarbij je een overnachting wilt aanbieden. Als je ook nog een bijzondere locatie wilt, bekijk dan deze 3 parken. 

Center Parcs in Zeeland in Zuid-Franse stijl

Bij Events.nl kwam ik dit pareltje tegen. Het ziet er nogal on-Nederlands uit, toch ligt dit park gewoon in Zeeland. Port Zélande kun je deels, maar ook volledig afhuren. Dit wordt weleens gedaan door een festival, maar ook voor een zakelijke setting kun je er terecht. Er is een business center met 4 vergaderzalen. In totaal zijn er ruim 700 cottages waar je je gasten kunt laten overnachten.

Port Zelande park afhuren

Vestingstad van Landal in Friesland

Helemaal aan de andere kant van het land, in een hele andere stijl, vind je een vestingstad Esonstad van Landal. (Gespot via Eventplanner.be). Dit stadje kun je gedeeltelijk of volledig afhuren. Er is een grote zaal aanwezig waar je met 125 man terecht kan. En er zijn ruim 1300 slaapplaatsen.

Vestingstad Esoland afhuren

De Efteling exclusief voor jouw gasten

Heb je een evenement voor families, dan is een pretpark natuurlijk ideaal. Over de Efteling hoef ik weinig uit te leggen. Maar wist je al dat je het volledig af kunt huren voor je evenement? Ik heb dat zelf eens meegemaakt, heel wat jaartjes geleden intussen. Ik vond het geweldig! Er waren amper rijen en er stonden overal eetkraampjes waar je gratis eten kon krijgen. Een hele andere ervaring dan je gewend bent als je op een gewone dag naar de Efteling gaat.

Als je het wilt afhuren dan kan het alleen in de avonduren, want overdag blijft het park toegankelijk voor overige gasten. Er is ontzettend veel mogelijk qua zaalhuur en overnachtingen, dus kijk vooral even op de website.

Fata Morgana zaal bij de Efteling

Is jouw evenement wat kleinschaliger, maar wil je toch iets bijzonders? Kijk dan eens naar deze locatie bestaande uit tenten.

Plaats een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wie zijn wij?

De Event Planner Academy is de 'one-stop-shop' voor events. De plek waar jij als Event Planner alles vindt wat je nodig hebt: kennis & expertise, een veilige en warme community met gelijkgestemden en de mogelijkheid om vragen te stellen aan Event Experts op allerlei gebieden. Niet langer alles alleen maar samen sneller naar een fantastisch resultaat! 


Jouw go-to plek!

Deze Academy is de ‘one-stop-shop’ voor events. De plek waar jij als Event Planner alles vindt wat je nodig hebt: kennis & expertise, een veilige en warme community met gelijkgestemden en de mogelijkheid om vragen te stellen aan Event Experts op allerlei gebieden. Niet langer alles alleen maar samen sneller naar een fantastisch resultaat! 

Vind hier de handigste resources & downloads en de beste leveranciers. Leer hier een nóg betere Event Planner te zijn. Niet alleen voor je opdrachtgever of baas maar bovenal voor jezelf. Zodat jij vol zelfvertrouwen je vak kunt uitoefenen!

Enneh.. een groot verschil met al die andere eventplatformen? De Event Planner Academy is een totaaloplossing! Niet alleen leveranciers vinden of alleen een cursus volgen. Nope, alles-in-1.