Ontvang je bezoekers met een gepersonaliseerd doek

Gepersonaliseerd doek bij het ontvangst

Gisteren op de Locatietour werden de bezoekers ontvangen met dit doek met hun eigen naam erop. Een leuk ontvangst en een handige manier om social media te boosten!

Als partner van de Locatietour mocht ik meedenken over het inzetten van goodies tijdens het evenement. Na een brainstorm met de organisator van de Locatietour, Linda Kerkhoven, kwamen we op het idee van dit doek.

Persoonlijke touch

We zochten namelijk naar een manier om het persoonlijk te maken. De flessen met water waren ook al zo goed ontvangen. Je ziet weleens doeken op een evenement staan waar mensen zelf op kunnen schrijven. Aangezien we bij de Locatietour telkens maar kort op een locatie zijn, leek ons dat niet handig. Dus kwamen we op het idee om iedereens voornaam op het doek te zetten. Mensen vinden het altijd leuk om hun eigen naam ergens te zien en de kans dat ze er dan een foto van maken is ook groter.

We maakten het compleet met de bordjes waarmee ze hun naam konden aanwijzen. We hebben het laten printen op doek, want dat ziet er altijd heel strak uit. Bovendien is het heel licht materiaal en eenvoudig op te bouwen en mee te nemen.

Locatietour doek en fotoprops
Foto: Clickshots

Tips

Het idee was wat impulsief en last-minute. Gelukkig kon Sign en Meer ons helpen ons idee uit te voeren. Achteraf gezien zou ik het de volgende keer zou ik het wel net iets anders aanpakken. Daarom wat tips voor als je dit ook wilt inzetten op jouw evenement:

  • Zorg dat je logo en een eventuele (welkomst)tekst bovenaan het doek staat. Nu stonden we er steeds voor en dat is voor de branding van je evenement of merk niet ideaal,
  • Maak bordjes met stokjes eraan, dat is veel makkelijker om vast te houden,
  • Vermeld een leuk tekstje voor mensen van wie hun naam er niet op staat,
  • Zorg dat er een fotograaf staat of iemand die de mensen activeert een foto te maken of te delen. Je kunt er natuurlijk ook een winactie aan koppelen of een fotohokje neerzetten.

Maar al met al was het een eyecatcher en je zag mensen echt hun naam opzoeken en foto’s nemen. Dus missie is alsnog geslaagd!

Wil je ook zo’n doek? Neem dan contact op met signenmeer.nl.

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Sign en Meer. Meer informatie vind je in onze disclaimer

Plaats een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wie zijn wij?

De Event Planner Academy is de 'one-stop-shop' voor events. De plek waar jij als Event Planner alles vindt wat je nodig hebt: kennis & expertise, een veilige en warme community met gelijkgestemden en de mogelijkheid om vragen te stellen aan Event Experts op allerlei gebieden. Niet langer alles alleen maar samen sneller naar een fantastisch resultaat! 


Jouw go-to plek!

Deze Academy is de ‘one-stop-shop’ voor events. De plek waar jij als Event Planner alles vindt wat je nodig hebt: kennis & expertise, een veilige en warme community met gelijkgestemden en de mogelijkheid om vragen te stellen aan Event Experts op allerlei gebieden. Niet langer alles alleen maar samen sneller naar een fantastisch resultaat! 

Vind hier de handigste resources & downloads en de beste leveranciers. Leer hier een nóg betere Event Planner te zijn. Niet alleen voor je opdrachtgever of baas maar bovenal voor jezelf. Zodat jij vol zelfvertrouwen je vak kunt uitoefenen!

Enneh.. een groot verschil met al die andere eventplatformen? De Event Planner Academy is een totaaloplossing! Niet alleen leveranciers vinden of alleen een cursus volgen. Nope, alles-in-1.