Nog meer impact met jouw eigen eventlook!

Nog meer impact met jouw eigen eventlook!

Jouw event is tot in de puntjes voorbereid, aan alles is gedacht en de locatie ziet er geweldig uit. Je kunt niet wachten tot het zover is. Tot je de avond van tevoren opeens bedenkt dat je nog helemaal niet hebt nagedacht over wat je zelf aan moet, over je eventlook dus. Oeps!

Jouw boodschap overbrengen

Je organiseert niet voor niets een event. Je hebt daar een duidelijk doel mee. Of dat nu is om klanten met een nieuw product te laten kennismaken, de deelnemers iets te leren of te inspireren of nieuwe mensen wilt leren kennen; in alle gevallen is het heel belangrijk hoe jij jezelf presenteert om jouw doelen te behalen. Want, al is het vaak heel onbewust; op basis van wat we zien hebben we vaak een oordeel of een idee van iets of iemand. Dus wat je ziet, jouw uitstraling dus, is medebepalend voor hoe effectief jouw boodschap overkomt. Hoe beter jouw eigen uiterlijk aansluit op jouw doel en op jouw boodschap hoe makkelijker en effectiever jouw boodschap gehoord wordt door jouw gasten.

Je eventlook laten aansluiten op jouw event

Als event organisator ben jij de spil van je event. Jij bent de aanstichter van jouw mooie event, en dus wordt er naar je gekeken. Jij bent het visitekaartje van het event en daarmee van jouw bedrijf, werkgever of product. Zorg ervoor dat je in je eventlook de aansluiting maakt op de stijl en uitstraling van het event en jouw product, dienst of bedrijf. Denk hierbij aan het gebruik van bepaalde kleuren of een bepaalde sfeer of gevoel wat je wilt neerzetten.

Een hele belangrijke vraag die ik mijn klanten vaak stel als we een eventlook samenstellen is: hoe wil je je tijdens het event voelen? Behalve dat jouw look moet aansluiten op het doel en de sfeer van het event, is het ook heel erg belangrijk dat jij je lekker in je kleding voelt. Moet je bijvoorbeeld veel lopen? Draag dan comfortabele schoenen waar je lekker op kunt bewegen. Draag ook vooral geen hakken als je je daar niet zeker in voelt. Het uitgangspunt is dat jij je er lekker in voelt, want als dat niet zo is zie je dat meteen!

Stressvrij beginnen aan jouw event!

Dus als je jouw komende evenement nog meer kracht wilt bijzetten, denk dan goed na over wat voor jou een passende look kan zijn. Denk hierbij aan welk doel je met het event hebt, welke stijl en sfeer je bij het event wilt neerzetten en vooral ook waar je je goed en krachtig in voelt. Dan kan je de volgende keer zonder last minute stress ook je eigen look van je lijstje afvinken.

(Foto door Heidi Bergman)

Over Ciska

Ciska is oprichtster van I am Groots, waarmee ze ondernemers helpt om zichzelf en hun business Groots in de wereld te zetten. Ze helpt hen met hun zichtbaarheid vanuit wie zij écht zijn en waar zij voor staan. Met haar ervaring in marketing, leiderschap en styling zet zij deze ondernemers nog meer kracht bij.[

Plaats een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wie zijn wij?

De Event Planner Academy is de 'one-stop-shop' voor events. De plek waar jij als Event Planner alles vindt wat je nodig hebt: kennis & expertise, een veilige en warme community met gelijkgestemden en de mogelijkheid om vragen te stellen aan Event Experts op allerlei gebieden. Niet langer alles alleen maar samen sneller naar een fantastisch resultaat! 


Jouw go-to plek!

Deze Academy is de ‘one-stop-shop’ voor events. De plek waar jij als Event Planner alles vindt wat je nodig hebt: kennis & expertise, een veilige en warme community met gelijkgestemden en de mogelijkheid om vragen te stellen aan Event Experts op allerlei gebieden. Niet langer alles alleen maar samen sneller naar een fantastisch resultaat! 

Vind hier de handigste resources & downloads en de beste leveranciers. Leer hier een nóg betere Event Planner te zijn. Niet alleen voor je opdrachtgever of baas maar bovenal voor jezelf. Zodat jij vol zelfvertrouwen je vak kunt uitoefenen!

Enneh.. een groot verschil met al die andere eventplatformen? De Event Planner Academy is een totaaloplossing! Niet alleen leveranciers vinden of alleen een cursus volgen. Nope, alles-in-1.