Deze microfoon kun je door het publiek gooien

Microfoon naar publiek gooien

Een leuk item voor evenementen; de eerste microfoon ter wereld in de vorm van een kubus die je door het publiek kunt gooien. 

Leuk én functioneel

De Catchbox is een Fins ontwerp en onlangs in Nederland geïntroduceerd. Het is de eerste microfoon ter wereld die je door het publiek kunt gooien. Het is net even wat leuker dan dat er iemand met de microfoon door het publiek moet rennen. En de kans dat je een vraag mag stellen – zelfs als je ergens in het midden zit – is een stuk groter. Leuk én functioneel dus!

Er zijn twee versies. De Catchbox Light is geschikt voor een publiek van maximaal 100 mensen. Deze is gevoelig voor wifi-signalen en kan dus storen. Daarnaast moet deze verse binnen 30 meter van de ontvanger blijven.

De Catchbox Pro versie kun je gebruiken voor grotere evenementen en deze is niet storingsgevoelig. Wel heb je een speaker nodig. Je kunt de Catchbox huren voor circa € 100,- per dag. Heb je liever een eigen microfoon in jouw huisstijl, dan kun je er ook een kopen. Je betaalt dan afhankelijk van je wensen tussen de € 600 en € 1.000.-.

Kijk voor meer informatie op getcatchbox.com en heuvelman.nl.

Plaats een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wie zijn wij?

De Event Planner Academy is de 'one-stop-shop' voor events. De plek waar jij als Event Planner alles vindt wat je nodig hebt: kennis & expertise, een veilige en warme community met gelijkgestemden en de mogelijkheid om vragen te stellen aan Event Experts op allerlei gebieden. Niet langer alles alleen maar samen sneller naar een fantastisch resultaat! 


Jouw go-to plek!

Deze Academy is de ‘one-stop-shop’ voor events. De plek waar jij als Event Planner alles vindt wat je nodig hebt: kennis & expertise, een veilige en warme community met gelijkgestemden en de mogelijkheid om vragen te stellen aan Event Experts op allerlei gebieden. Niet langer alles alleen maar samen sneller naar een fantastisch resultaat! 

Vind hier de handigste resources & downloads en de beste leveranciers. Leer hier een nóg betere Event Planner te zijn. Niet alleen voor je opdrachtgever of baas maar bovenal voor jezelf. Zodat jij vol zelfvertrouwen je vak kunt uitoefenen!

Enneh.. een groot verschil met al die andere eventplatformen? De Event Planner Academy is een totaaloplossing! Niet alleen leveranciers vinden of alleen een cursus volgen. Nope, alles-in-1.