Vlog: Locatiebezoek bij de Groene Afslag in Laren

Eventlocatie De Groene Afslag in Laren

De Groene Afslag is een relatief nieuwe eventlocatie, die heel centraal ligt en vanwege de creatieve inrichting je bezoekers zal inspireren. Ik ging er op bezoek en maakte een vlog zodat jij mee kan kijken!

Als je op zoek bent naar een geschikte eventlocatie, dan kun je soms door de bomen het bos niet zien. Er is keus genoeg, maar waar begin je? En hoe kom je tot een shortlist van locaties die je wilt bezoeken?

Aangezien je een locatie goed moet kunnen zien en foto’s maar een beperkt beeld geven, maak ik er af en toe een vlog over.

Locaties met aandacht voor natuur, mens en cultuur

Deze keer mocht ik een locatie bezoeken in opdracht van Locaties met Meerwaarde(n). Zij zijn een platform waar je locaties vindt die op de een of andere manier bijdragen aan de natuur, mensen of cultuur.

Als deze onderwerpen voor jouw evenement ook belangrijk zijn, is het heel fijn als de eventlocatie daar ook op aansluit.

Nieuwe en duurzame locatie in het Gooi

Ik ging op bezoek bij De Groene Afslag, waar Locaties met Meerwaarde(n) ook hun kantoor hebben. Deze locatie bestaat ruim één jaar. Het gebouw was voorheen een legerkazerne en later een asielzoekerscentrum.

Nu is het een verzamelplek – of culturele ontmoetingsplek zoals ze het zelf noemen – voor mensen en bedrijven die zich richten op een duurzame toekomst. Naast de kantoren zijn er ook bijzondere ruimtes die je kunt inzetten voor je evenement. Als vergader- of subruimte en elk met een eigen thema. Er is ook een grote zaal waar normaal gesproken ongeveer 150 man in kan. In de vlog kun je er een aantal ruimtes zien. Wat ik trouwens nog heel gaaf vindt, is dat de kantine alleen maar vegetarisch eten op het menu heeft staan.

Dit is gefilmd vlak voor corona. In hun eigen blog kun je de huidige stand van zaken lezen over de capaciteit en dergelijke. Zo hebben ze er intussen een toffe beachclub bij, die je niet in de vlog ziet.

Centraal en creatief

Mij sprak de locatie erg aan. Enerzijds omdat duurzaamheid hoog in het vaandel staat, het heel gunstig gelegen is (centraal in het land en vlakbij de snelweg), maar vooral omdat het zo’n creatieve en inspirerende plek is. Overal zie je grappige en creatieve kunstwerkjes. Het moet maar net passen bij jouw evenement, maar als je van anders houdt, zou ik er zeker eens kijken!

Deze blog is gemaakt in samenwerking met Locaties met Meerwaarde(n). Meer informatie vind je in onze disclaimer.

Plaats een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wie zijn wij?

De Event Planner Academy is de 'one-stop-shop' voor events. De plek waar jij als Event Planner alles vindt wat je nodig hebt: kennis & expertise, een veilige en warme community met gelijkgestemden en de mogelijkheid om vragen te stellen aan Event Experts op allerlei gebieden. Niet langer alles alleen maar samen sneller naar een fantastisch resultaat! 


Jouw go-to plek!

Deze Academy is de ‘one-stop-shop’ voor events. De plek waar jij als Event Planner alles vindt wat je nodig hebt: kennis & expertise, een veilige en warme community met gelijkgestemden en de mogelijkheid om vragen te stellen aan Event Experts op allerlei gebieden. Niet langer alles alleen maar samen sneller naar een fantastisch resultaat! 

Vind hier de handigste resources & downloads en de beste leveranciers. Leer hier een nóg betere Event Planner te zijn. Niet alleen voor je opdrachtgever of baas maar bovenal voor jezelf. Zodat jij vol zelfvertrouwen je vak kunt uitoefenen!

Enneh.. een groot verschil met al die andere eventplatformen? De Event Planner Academy is een totaaloplossing! Niet alleen leveranciers vinden of alleen een cursus volgen. Nope, alles-in-1.