Leuke eventleveranciers: Festifizz

Leuke eventleveranciers: Festifizz

Een nieuwe rubriek! Over leuke eventleveranciers. En niet zomaar een gezellig kort promotie artikeltje, maar waardevolle, inhoudelijke en objectieve informatie die jou echt helpt om je keuze te maken. Je ontdekt op welke manier deze eventleverancier bij jouw event past. Lees vlug verder om te ontdekken of jullie een match zijn!

Bubbels uit de tap van een lief klein wagentje!

Ik kwam binnenlopen op een eventbeurs, mijn jas werd aangenomen en netjes opgehangen. Vervolgens liep ik recht tegen een vintage, klein wit wagentje op 3 wielen aan waar -hou je vast- een prosecco tap in zat! Het zag er zo leuk en gezellig uit! Ik kreeg een glas prosecco in mijn hand geduwd en er klonk een ‘veel plezier vandaag’, terwijl ik om mij heen kijkend verder liep. Dat was nog ‘ns een fijne binnenkomer!

Dat leuke witte wagentje op 3 wielen is dus de ‘Festifizz – pop-up bubble bar,’ een concept van Sanne en Jorn. ‘Met veel liefde en passie hebben wij de de vintage Piaggio Ape omgebouwd tot unieke mobiele bubbel bar foodtruck!’  En uniek is het zeker, want op die tap hebben ze niet alleen prosecco, maar ook Italiaanse cocktails of het Italiaanse Peroni bier. Daarnaast bieden ze ook, indien gewenst, andere lekkere drankjes of borrelplanken met antipasti aan.

Leuke eventleverancier voor:

  • … een beurs!
  • … een personeels BBQ in de zomer met een festival tintje!
  • … een kerstborrel
  • … een beurs! .. een personeels BBQ in de zomer met een festival tintje! .. een kerstborrel .. een congrestival .. de borrel na een intensieve trainingsdag (.. en natuurlijk ook voor je bruiloft of uit de hand gelopen verjaardagsborrel!)
  • … een congrestival
  • … de borrel na een intensieve trainingsdag
  • (… en natuurlijk ook voor je bruiloft of uit de hand gelopen verjaardagsborrel!)

De samenvatting

Hoewel een foodtruck an sich niets nieuws onder zon is, is dit een hele geinige en dus best unieke variant. Of beter gezegd; een uniek, lief, klein wagentje! Want dat is direct het grootste voordeel: je kunt de Festifizz overal kwijt. Juist ook op de plekken waar grotere foodtrucks vaak niet naar binnen kunnen. Daarnaast is de prosecco van de tap en het Italiaanse sausje een leuke gimmick. Let er wel op dat bovengenoemde prijzen vrij kaal zijn. Wil je de setting zoals op de foto’s? Dan loopt het wat sneller in de papieren door bijkomende kosten voor bijvoorbeeld echt glas in plaats van plastic en de gezellige prikkabels.

Praktische informatie

  • Zowel leuk voor events binnen als buiten.
  • Prijs: Je kunt verschillende arrangementen afnemen: all-in (vanaf €6,50 pppu) of een losse huurprijs (vanaf €250) waarbij de drankjes door de bezoekers los worden afgerekend (€2,- tot €3,50 per drankje).
  • Reserveren viafestifizz.nl

Festifizz
https://www.festifizz.nl/
proost@festifizz.nl

Hoofdfoto door Glorious Feeling; overige foto’s door Bow Tie Wedding Films

Plaats een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wie zijn wij?

De Event Planner Academy is de 'one-stop-shop' voor events. De plek waar jij als Event Planner alles vindt wat je nodig hebt: kennis & expertise, een veilige en warme community met gelijkgestemden en de mogelijkheid om vragen te stellen aan Event Experts op allerlei gebieden. Niet langer alles alleen maar samen sneller naar een fantastisch resultaat! 


Jouw go-to plek!

Deze Academy is de ‘one-stop-shop’ voor events. De plek waar jij als Event Planner alles vindt wat je nodig hebt: kennis & expertise, een veilige en warme community met gelijkgestemden en de mogelijkheid om vragen te stellen aan Event Experts op allerlei gebieden. Niet langer alles alleen maar samen sneller naar een fantastisch resultaat! 

Vind hier de handigste resources & downloads en de beste leveranciers. Leer hier een nóg betere Event Planner te zijn. Niet alleen voor je opdrachtgever of baas maar bovenal voor jezelf. Zodat jij vol zelfvertrouwen je vak kunt uitoefenen!

Enneh.. een groot verschil met al die andere eventplatformen? De Event Planner Academy is een totaaloplossing! Niet alleen leveranciers vinden of alleen een cursus volgen. Nope, alles-in-1.