Je evenement op een waddeneiland

Evenement op een eiland

Heb je er weleens aan gedacht om je zakelijk evenement op een van onze eilanden te organiseren? Het is heel dichtbij, maar het voelt toch als vakantie.

Het is toch ideaal: het nuttige met het aangename combineren door je zakelijke evenement op een waddeneiland te organiseren. Waarom? Ik geef een aantal redenen:

  • Zodra je op de boot stapt, heb je het gevoel echt even alles achter je te laten en begint het vakantiegevoel.
  • Op de eilanden ontkom je niet aan de natuur. Dat is ideaal als je mensen niet wil overladen met informatie, maar ze ook een rustmoment wil bieden buiten of juist een sportieve activiteit wil organiseren,
  • Elke keer als mensen nog eens teruggaan naar het eiland, dan denken ze aan jouw evenement terug.
  • De eilanden zetten enorm in op duurzaamheid en zijn erg milieubewust. Zo kun je je evenement organiseren zonder grote voetprint en je kunt je eigen bezoekers ook bewuster maken over deze onderwerpen.

Een voorproefje van de mogelijkheden

Ik mocht mee op uitnodiging van Meet in Friesland om wat highlights te bekijken op Vlieland en Terschelling. In deze vlog krijg je een beetje beeld wat er mogelijk is.

Wat mij na die twee dagen opvalt is dat, ondanks het volle programma en lange dagen, ik energieker thuis ben gekomen dan een dag op een locatie waar je binnen blijft. Ook was het enorm inspirerend om te zien hoe de verschillende ondernemers op het eiland zo met duurzaamheid bezig zijn.

Flexibel en vrij

Je denkt bij de eilanden misschien vooral aan incentives, vakanties of festivals, maar het is ook voor zakelijke evenementen een geweldige plek. Voor hele grote congressen in een plenaire zaal zijn de eilanden wat onpraktisch, maar je kunt er wel degelijk terecht met grote groepen. Als je met een grote groep erheen wilt, kun je meerdere locaties inzetten en mensen bijvoorbeeld zelf hun programma laten bepalen. Helemaal van deze tijd! 😉

Deze blog is gemaakt in samenwerking met Meet in Friesland. Meer informatie vind je in onze disclaimer.

Plaats een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wie zijn wij?

De Event Planner Academy is de 'one-stop-shop' voor events. De plek waar jij als Event Planner alles vindt wat je nodig hebt: kennis & expertise, een veilige en warme community met gelijkgestemden en de mogelijkheid om vragen te stellen aan Event Experts op allerlei gebieden. Niet langer alles alleen maar samen sneller naar een fantastisch resultaat! 


Jouw go-to plek!

Deze Academy is de ‘one-stop-shop’ voor events. De plek waar jij als Event Planner alles vindt wat je nodig hebt: kennis & expertise, een veilige en warme community met gelijkgestemden en de mogelijkheid om vragen te stellen aan Event Experts op allerlei gebieden. Niet langer alles alleen maar samen sneller naar een fantastisch resultaat! 

Vind hier de handigste resources & downloads en de beste leveranciers. Leer hier een nóg betere Event Planner te zijn. Niet alleen voor je opdrachtgever of baas maar bovenal voor jezelf. Zodat jij vol zelfvertrouwen je vak kunt uitoefenen!

Enneh.. een groot verschil met al die andere eventplatformen? De Event Planner Academy is een totaaloplossing! Niet alleen leveranciers vinden of alleen een cursus volgen. Nope, alles-in-1.