Hapjes bijzonder presenteren? Zo doe je dat!

hapjes bijzonder presenteren

Zorg dat de hapjes op een evenement niet alleen goed smaken maar dat je ze ook op een bijzondere manier kunt presenteren! In deze blog lees je een aantal toffe ideeën ter inspiratie!

Donutmuur

Wil je iets zoetigs uitdelen zoals een donut? Maak dan slim gebruik van de vorm en hang de donuts op aan een muur. Het ziet er feestelijk uit en het glazuur blijft mooi in tact.

Eetbare ballonnen

Wist je dat je eetbare ballonnen kan maken? Je moet eerst de helium eruit zuigen (en ja, dat levert hilarische stemmetjes op) en dan kun je de ballon zelf opeten. Hier zie je een overzicht op YouTube van die eetbare ballonnen (en ook hoe je ze zelf kunt maken!)

Game of thrones thema

Je kunt hapjes ook presenteren rond om een bepaald thema. Een mooi voorbeeld hiervan was te zien bij de première van Game of Thrones in Pathé. Daar kon je bij het ontbijt zogenaamde drakeneieren eten, zwart brood en melk met een link naar de populaire serie.

Maak het beeldend

Je kunt gerechten ook onderdeel laten zijn van een illustratie, zoals dit voorbeeld van de Creative Chef. Zorg voor een mooie illustratie of maak deze zelf, en vul een vlak met hapjes. In dit voorbeeld vormen de wraps het afrokapsel. Ziet er een stuk leuker uit dan wraps op een eenvoudig bordje toch?

Leuke en handige cocktailprikkers om op te schrijven

“Welke van deze hapjes zijn nou vegetarisch?”. Een vraag die je als organisator of gastheer of -vrouw vaak te horen krijgt. Op deze cocktailprikkers met tekstwolkjes kun je schrijven. Zo kun je eenvoudig aangeven of een hapje vegetarisch of vegan is bijvoorbeeld. En wat ook heel fijn is: ze zijn herbruikbaar!

Voor grote groepen op jouw evenement

Sommige ideeën zijn wat bewerkelijker dan de andere. Helemaal voor grote groepen. Vraag bij de eventlocatie waar je je evenement organiseert wat de mogelijkheden zijn. Kunnen zij ook iets bijzonders doen met de catering of moet je iemand inhuren? Het is niet altijd toegestaan om een externe cateraar in te zetten, maar misschien kun je wel afspraken dat je bijvoorbeeld alleen het dessert extern regelt.

Plaats een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wie zijn wij?

De Event Planner Academy is de 'one-stop-shop' voor events. De plek waar jij als Event Planner alles vindt wat je nodig hebt: kennis & expertise, een veilige en warme community met gelijkgestemden en de mogelijkheid om vragen te stellen aan Event Experts op allerlei gebieden. Niet langer alles alleen maar samen sneller naar een fantastisch resultaat! 


Jouw go-to plek!

Deze Academy is de ‘one-stop-shop’ voor events. De plek waar jij als Event Planner alles vindt wat je nodig hebt: kennis & expertise, een veilige en warme community met gelijkgestemden en de mogelijkheid om vragen te stellen aan Event Experts op allerlei gebieden. Niet langer alles alleen maar samen sneller naar een fantastisch resultaat! 

Vind hier de handigste resources & downloads en de beste leveranciers. Leer hier een nóg betere Event Planner te zijn. Niet alleen voor je opdrachtgever of baas maar bovenal voor jezelf. Zodat jij vol zelfvertrouwen je vak kunt uitoefenen!

Enneh.. een groot verschil met al die andere eventplatformen? De Event Planner Academy is een totaaloplossing! Niet alleen leveranciers vinden of alleen een cursus volgen. Nope, alles-in-1.