Handige lijst met werkvormen

Lijst met werkvormen

We vonden een soort mini-zoekmachine. Vul in wat voor soort activiteit je wilt doen en met hoeveel mensen en er verschijnt een hele lijst met werkvormen.

Zoektocht naar een werkvorm

Een werkvorm is een oefening die je met een groep kan doen, onder begeleiding, om een bepaald doel te bereiken. Vaak is het om te brainstormen of om mensen kennis te laten maken met elkaar. Er zijn ontzettend veel variaties ook qua tijdsduur en het aantal mensen met wie je dit kan doen.

Om je zoektocht naar een werkvorm wat makkelijker te maken, kun je eens kijken bij Werkvormen.info.

Werkvorm zoeken

Mini-zoekmachine

Je kunt zoeken op thema’s, zoals ijsbrekers, bewustworders en afsluitingen. Of zoek door middel van de groepsgrootte of juist de grootte van de subgroepjes. Je kunt ook zoeken op tijd. Dat is handig als je een half uurtje over hebt in je programma en je het met iets nuttig wilt vullen. Als je eenmaal een selectie hebt gemaakt en een lijstje werkvormen ziet, kun je er op klikken voor meer informatie.

Deze zoekmachine is heel handig als je veel werkvormen kent, maar gewoon niet alles kan onthouden. Het werkt wat minder goed als je hier weinig ervaring mee hebt. Je krijgt slechts een korte omschrijving te zien, maar geen uitleg hoe het werkt. Google helpt je vaak flink op weg. Als je het echt goed wilt doen, huur je er een professional voor in, zoals een dagvoorzitter.

Plaats een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wie zijn wij?

De Event Planner Academy is de 'one-stop-shop' voor events. De plek waar jij als Event Planner alles vindt wat je nodig hebt: kennis & expertise, een veilige en warme community met gelijkgestemden en de mogelijkheid om vragen te stellen aan Event Experts op allerlei gebieden. Niet langer alles alleen maar samen sneller naar een fantastisch resultaat! 


Jouw go-to plek!

Deze Academy is de ‘one-stop-shop’ voor events. De plek waar jij als Event Planner alles vindt wat je nodig hebt: kennis & expertise, een veilige en warme community met gelijkgestemden en de mogelijkheid om vragen te stellen aan Event Experts op allerlei gebieden. Niet langer alles alleen maar samen sneller naar een fantastisch resultaat! 

Vind hier de handigste resources & downloads en de beste leveranciers. Leer hier een nóg betere Event Planner te zijn. Niet alleen voor je opdrachtgever of baas maar bovenal voor jezelf. Zodat jij vol zelfvertrouwen je vak kunt uitoefenen!

Enneh.. een groot verschil met al die andere eventplatformen? De Event Planner Academy is een totaaloplossing! Niet alleen leveranciers vinden of alleen een cursus volgen. Nope, alles-in-1.