Al gedacht aan de Efteling als eventlocatie?

Efteling voor zakelijk evenement

De Efteling is meer dan een pretpark met sprookjesbos. Ze hebben namelijk ook veel theaters en zalen die je kunt huren voor je zakelijke evenement.

Genieten van het park zonder rijen

Een tijdje geleden schreef ik al eens dat je de Efteling kan afhuren voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest. Dat heb ik intussen twee keer meegemaakt. Het is heerlijk, want je kunt enkele attracties in zonder lang in de rij te hoeven staan. En je kunt er onbeperkt eten bij de kraampjes (wel met een aangepast menu).

Efteling zaal huren

Het ligt misschien niet zo voor de hand, maar voor andere zakelijke evenementen is de Efteling een leuke optie. Zelfs voor congressen. Daarvoor hoef je niet per se het hele park af te huren. Je kunt kiezen om een of meerdere zalen te huren. Vergaderen is er ook mogelijk.

Fantasie en creativiteit

Natuurlijk kun je er elk evenement organiseren. Zelf houd ik er van als je voor een thema kiest en daarbij een geschikte locatie zoekt. Het evenement kan logischerwijs over kinderen gaan. Maar ik denk dat je ook een congres kan organiseren die gaat over je dromen najagen en ambities waarmaken, omdat het park alles te maken heeft met fantaseren.

Ook evenementen die in het teken staan van creativiteit lijken me geschikt, omdat je als je even kind kunt zijn en ook als volwassenen speelt, je creatiever wordt. Zoek een leuk haakje, zodat alles wat mensen in de Efteling zien, bijdragen aan de boodschap die je met je evenement wilt overbrengen. Laat je bezoekers eventueel voor of na je evenement even vrij in het park of combineer het met een exclusieve theatershow.

Als je in de medialibrary van de Efteling kijkt (in het menu linksonderin even ‘Meeting & Events’ aanklikken), dan zie je een aantal foto’s van ruimtes. Kijk er even rond en de ideeën komen vanzelf. Er zijn bijvoorbeeld ook hele mooie theaters.

Fata Morganazaal

Op het evenement waar ik vorige week was, was er een feest in de Fata Morganazaal. Deze zaal zie je op de foto bovenaan deze pagina. Ik was eerlijk gezegd benieuwd of het niet wat kitscherig zou zijn. Maar ik moet zeggen: het zag er goed uit! Modern, maar met een Oosters tintje. Op het feest werd het ingezet als danszaal, maar je kunt er natuurlijk ook een diner organiseren of een congres.

Ik ben enthousiast over de Efteling als eventlocatie, omdat het zoveel mogelijkheden biedt en je je creativiteit erop los kan laten gaan.

Plaats een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wie zijn wij?

De Event Planner Academy is de 'one-stop-shop' voor events. De plek waar jij als Event Planner alles vindt wat je nodig hebt: kennis & expertise, een veilige en warme community met gelijkgestemden en de mogelijkheid om vragen te stellen aan Event Experts op allerlei gebieden. Niet langer alles alleen maar samen sneller naar een fantastisch resultaat! 


Jouw go-to plek!

Deze Academy is de ‘one-stop-shop’ voor events. De plek waar jij als Event Planner alles vindt wat je nodig hebt: kennis & expertise, een veilige en warme community met gelijkgestemden en de mogelijkheid om vragen te stellen aan Event Experts op allerlei gebieden. Niet langer alles alleen maar samen sneller naar een fantastisch resultaat! 

Vind hier de handigste resources & downloads en de beste leveranciers. Leer hier een nóg betere Event Planner te zijn. Niet alleen voor je opdrachtgever of baas maar bovenal voor jezelf. Zodat jij vol zelfvertrouwen je vak kunt uitoefenen!

Enneh.. een groot verschil met al die andere eventplatformen? De Event Planner Academy is een totaaloplossing! Niet alleen leveranciers vinden of alleen een cursus volgen. Nope, alles-in-1.