Agenda

Maandelijks organiseren we meerdere live sessies voor onze members. Het meeste doen we online en zo nu en dan organiseren we een fysiek evenement.

In dit overzicht vind je onze agenda. Wil je ook onze online sessies bijwonen? Dat kan als je voor slechts € 32,- per maand levelUP member wordt. Je kunt de sessies nog een maand lang terugkijken!

19 oktober

Masterclass: Doelstellingen bepalen

Doelstellingen bepalen is misschien wel de állerbelangrijkste stap tijdens de route naar een succesvol evenement. Toch nemen veel organisatoren deze stap te licht. In deze masterclass duiken we dieper in op wat een goede doelstelling definieert, hoe je ze vervolgens opstelt en hoe doelstellingen zich verhouden tot een groter geheel als een marketingplan of jaarplannen.

Dinsdag 
14:00 – 15:00 uur
Online sessie
Voor members, maar er zijn 5 plekken voor niet-members. 

eind oktober

Het Proeflokaal

Tijdens proeflokaal kun jij als event professional gratis proeven van iets wat je in kunt zetten tijdens jouw evenementen! Denk aan kennismakingsspellen en energizers maar bijvoorbeeld ook platformen om je online event op te hosten of handige survey tools.  

Waar je precies aan kan proeven, hoor je snel!

Eerste editie van Het Proeflokaal

Dag en tijd nog niet bekend
Online sessie
Gratis toegankelijk voor event planners

2 december

Expertsessie over goed klantonderzoek doen

Wij nodigen maandelijks experts uit die online en live kennis, trends of een case met jou delen. Super inspirerend en ook hier weer de mogelijkheid om al je brandende vragen te stellen!

Pas als je je doelgroep echt goed kent, kun je zorgen dat ze staan te springen om zich aan te melden voor jouw evenement. De valkuil is dat we aannames doen over de doelgroep. En ook als je onderzoek doet zijn er veel valkuilen. Esther Gons vertelt over deze valkuilen en deelt tips hoe je zelf eenvoudig onderzoek kan doen.

Foto: Jöran Maaswinkel

Donderdag
14:00 – 15:00 uur
Online sessie

16 december

Masterclass: onderzoek doen

Hoe zorg je dat mensen staan te springen om naar je event te komen? Op zich simpel: je moet weten wat er bij ze leeft. In deze masterclass praten we over doelgroeponderzoek, waarom dit belangrijk is en op welke manieren je je doelgroep goed in kaart kunt brengen.

Donderdag 
14:00 – 15:00 uur
Online sessie

13 januari

Masterclass: invulling event

Hoe zorg je dat mensen staan te springen om naar je event te komen? Op zich simpel: je moet weten wat er bij ze leeft. In deze masterclass praten we over doelgroeponderzoek, waarom dit belangrijk is en op welke manieren je je doelgroep goed in kaart kunt brengen.

Donderdag 
15:00 – 16:00 uur
Online sessie

4 april

Brainstorm & Bites

Op maandag 4 april organiseren we Brainstorm & Bites, een brainstorm- en netwerkevent speciaal voor Event Planners! 

Het is natuurlijk voor onze leuke members die elkaar na al die online sessies dan eindelijk in het echt kunnen ontmoeten, maar wellicht ook voor jou?!

Ben jij een Event Planner (lees: je organiseert zakelijke events) en heb je behoefte aan meer “collega’s” en gelijkgestemden om je heen? Of je nu in loondienst of ZZP’er bent, verantwoordelijk voor heel veel, heel weinig, hele kleine of hele grote events, all is good.

Maandag
13.00 – 16.00 uur: Brainstorm
16.00 – ??? : Bites
Locatie:
Het Event Atelier, Almere

Brainstorm & Bites: € 37,50 
Voor members: € 15,-

Bites only: € 15,- 
Voor members: € 10,-

 

Wil je zeker weten dat je niets mist? Schrijf je in voor de Event Digest!

Jouw go-to plek!

Onze sessies zijn gratis voor members van onze Academy, de ‘one-stop-shop’ voor events. De plek waar jij als Event Planner alles vindt wat je nodig hebt: kennis & expertise, een veilige en warme community met gelijkgestemden en de mogelijkheid om vragen te stellen aan Event Experts op allerlei gebieden. Niet langer alles alleen maar samen sneller naar een fantastisch resultaat!

Vind hier de handigste resources & downloads en de beste leveranciers. Leer hier een nóg betere Event Planner te zijn. Niet alleen voor je opdrachtgever of baas maar bovenal voor jezelf. Zodat jij vol zelfvertrouwen je vak kunt uitoefenen!

Enneh.. een groot verschil met al die andere eventplatformen? De Event Planner Academy is een totaaloplossing! Niet alleen leveranciers vinden of alleen een cursus volgen. Nope, alles-in-1. En als je niet alles wil, maar slechts een deel van wat we te bieden hebben, dan kan dat ook!