Agenda

Maandelijks organiseren we meerdere live sessies voor onze members. Het meeste doen we online en zo nu en dan organiseren we een fysiek evenement.

In dit overzicht vind je onze agenda. Wil je ook onze online sessies bijwonen? Dat kan als je voor slechts € 32,- per maand levelUP member wordt. Je kunt de sessies nog een maand lang terugkijken!

17 maart

Expertsessie: hoe organiseer je een goed netwerkevent?

Wij nodigen maandelijks experts uit die online en live kennis, trends of een case met jou delen. Super inspirerend en ook hier weer de mogelijkheid om al je brandende vragen te stellen!

Deze keer is Erik Peekel van Aaaaha! Bureau voor live communicatie onze gastexpert. We behandelen 5 succesfactoren die zorgen dat jij jouw bezoekers activeert en verbindt. Dat begint al met de uitnodiging en je eigen ontvangst-team. Erik geeft tips hoe je in plaats van mensen aan hun lot over te laten, ze als een VIP kan behandelen en ze vol energie naar huis gaan. Dit wordt weer een waardevolle sessie, zorg dat je erbij bent!

Donderdag
10:00 – 11:00 uur
Online sessie

4 april

Brainstorm & Bites

Op maandag 4 april organiseren we Brainstorm & Bites, een brainstorm- en netwerkevent speciaal voor Event Planners! 

Het is natuurlijk voor onze leuke members die elkaar na al die online sessies dan eindelijk in het echt kunnen ontmoeten, maar wellicht ook voor jou?!

Ben jij een Event Planner (lees: je organiseert zakelijke events) en heb je behoefte aan meer “collega’s” en gelijkgestemden om je heen? Of je nu in loondienst of ZZP’er bent, verantwoordelijk voor heel veel, heel weinig, hele kleine of hele grote events, all is good.

Maandag
13.00 – 16.00 uur: Brainstorm
16.00 – ??? : Bites
Locatie:
Het Event Atelier, Almere

Brainstorm & Bites: € 37,50 
Voor members: € 15,-

Bites only: € 15,- 
Voor members: € 10,-

 

10 en 11 oktober

Event Planning Days (gratis & online)

Op 10 en 11 oktober organiseren we de tweede editie van Event Planning Days. Dit online, tweedaagse evenement is gratis te bezoeken voor iedereen die zakelijke events organiseert! Tijdens de Event Planning Days kun je talks, expert panels, workshops en inspiratiesessies verwachten binnen één van deze vier pijlers: event strategie, event design, event management en event marketing.

Van die events die een beetje inspireren of die onderwerpen lichtjes aanraken kennen we nu wel. Wij gaan met de Event Planning Days voor actie in de taxi. Écht praktisch en activerend. Na deze twee dagen weet je direct wat je te doen staat om een ijzersterk business event te organiseren!

Maandag en dinsdag
Helemaal gratis!

 

Wil je zeker weten dat je niets mist? Schrijf je in voor de Event Digest!

Jouw go-to plek!

Onze sessies zijn gratis voor members van onze Academy, de ‘one-stop-shop’ voor events. De plek waar jij als Event Planner alles vindt wat je nodig hebt: kennis & expertise, een veilige en warme community met gelijkgestemden en de mogelijkheid om vragen te stellen aan Event Experts op allerlei gebieden. Niet langer alles alleen maar samen sneller naar een fantastisch resultaat!

Vind hier de handigste resources & downloads en de beste leveranciers. Leer hier een nóg betere Event Planner te zijn. Niet alleen voor je opdrachtgever of baas maar bovenal voor jezelf. Zodat jij vol zelfvertrouwen je vak kunt uitoefenen!

Enneh.. een groot verschil met al die andere eventplatformen? De Event Planner Academy is een totaaloplossing! Niet alleen leveranciers vinden of alleen een cursus volgen. Nope, alles-in-1. En als je niet alles wil, maar slechts een deel van wat we te bieden hebben, dan kan dat ook!