Agenda

4 oktober

Expertsessie met Charlotte Meindersma van Charlotte’s Law

Wij nodigen maandelijks experts uit die online en live kennis, trends of een case met jou delen. Super inspirerend en ook hier weer de mogelijkheid om al je brandende vragen te stellen!

Deze keer praten we met Charlotte Meindersma, van Charlotte’s Law. Mag je zomaar foto’s of screenshots maken van deelnemers op een evenement en dat gebruiken voor je marketing? Hoe kun je hier het beste mee omgaan en het AVG-proof aanpakken? In deze sessie is er vooral veel ruimte om je vragen te stellen!

Charlotte's Law
Fotograaf: Eline Schuurmans

Maandag
10:00 – 11:00 uur
Online sessie
Voor members, maar er zijn 5 plekken voor niet-members.

19 oktober

Masterclass: Doelstellingen bepalen

Doelstellingen bepalen is misschien wel de állerbelangrijkste stap tijdens de route naar een succesvol evenement. Toch nemen veel organisatoren deze stap te licht. In deze masterclass duiken we dieper in op wat een goede doelstelling definieert, hoe je ze vervolgens opstelt en hoe doelstellingen zich verhouden tot een groter geheel als een marketingplan of jaarplannen.

Dinsdag 
14:00 – 15:00 uur
Online sessie
Voor members, maar er zijn 5 plekken voor niet-members. 

eind oktober

Het Proeflokaal

Tijdens proeflokaal kun jij als event professional gratis proeven van iets wat je in kunt zetten tijdens jouw evenementen! Denk aan kennismakingsspellen en energizers maar bijvoorbeeld ook platformen om je online event op te hosten of handige survey tools.  

Waar je precies aan kan proeven, hoor je snel!

Eerste editie van Het Proeflokaal

Dag en tijd nog niet bekend
Online sessie
Gratis toegankelijk voor event planners

8 november

Brainstorm & Bites

Op maandag 8 november organiseren we Brainstorm & Bites, een brainstorm- en netwerkevent speciaal voor Event Planners! 

Het is natuurlijk voor onze leuke members die elkaar na al die online sessies dan eindelijk in het echt kunnen ontmoeten, maar wellicht ook voor jou?!

Ben jij een Event Planner (lees: je organiseert zakelijke events) en heb je behoefte aan meer “collega’s” en gelijkgestemden om je heen? Of je nu in loondienst of ZZP’er bent, verantwoordelijk voor heel veel, heel weinig, hele kleine of hele grote events, all is good.

Maandag
13.00 – 16.00 uur: Brainstorm
16.00 – ??? : Bites
Locatie:
Het Event Atelier, Rotterdam

Brainstorm & Bites: € 37,50 
Voor members: € 15,-

Bites only: € 15,- 
Voor members: € 10,-

18 november

Masterclass: Strategie uitstippelen

De doelstellingen en de doelgroep zijn bepaald dus het is tijd om de Eventstrategie uit te stippelen. Maar hoe doe je dat nu precies? Welke stappen zijn wel en niet belangrijk, welke tools kun je gebruiken en hoe zorg je dat je de juiste stakeholders op het juiste moment aanhaken? En misschien wel de belangrijkste vraag: hoe zorg je dat je het proces blijft bewaken en je niet laat ondersneeuwen door de drukte van de organisatie van het evenement?

Donderdag 
14:00 – 15:00 uur
Online sessie
Voor members, maar er zijn 5 plekken voor niet-members. 

16 december

Masterclass

Elke maand kun je een online en live masterclass volgen voor meer verdieping over het onderwerp van de lopende e-course. Een mooi moment om live je vragen te stellen.

Het onderwerp maken we snel bekend!

Donderdag 
14:00 – 15:00 uur
Online sessie
Voor members, maar er zijn 5 plekken voor niet-members. 

Wil je zeker weten dat je niets mist? Schrijf je in voor de Event Digest!

Jouw go-to plek!

Onze sessies zijn gratis voor members van onze Academy, de ‘one-stop-shop’ voor events. De plek waar jij als Event Planner alles vindt wat je nodig hebt: kennis & expertise, een veilige en warme community met gelijkgestemden en de mogelijkheid om vragen te stellen aan Event Experts op allerlei gebieden. Niet langer alles alleen maar samen sneller naar een fantastisch resultaat!

Vind hier de handigste resources & downloads en de beste leveranciers. Leer hier een nóg betere Event Planner te zijn. Niet alleen voor je opdrachtgever of baas maar bovenal voor jezelf. Zodat jij vol zelfvertrouwen je vak kunt uitoefenen!

Enneh.. een groot verschil met al die andere eventplatformen? De Event Planner Academy is een totaaloplossing! Niet alleen leveranciers vinden of alleen een cursus volgen. Nope, alles-in-1.