Column: het begint bij interesse in je bezoeker

Toon interesse in de bezoeker van je evenement

Ben je aan het puzzelen hoe je meer bezoekers krijgt voor je evenement? Of hoe je meer mensen ingeschreven krijgt op je nieuwsbrief? Stop met puzzelen, toon interesse en bel ze op!

Als het niet lukt om aanmeldingen te krijgen, als mensen je nieuwsbrief niet bekijken of zich niet aanmelden, als er geen nieuwe klanten komen, dan staat je maar één ding te doen: interesse tonen. Interesse in de potentiële bezoeker van je evenement, je klant of je ideale klant.

Ik deel mijn ervaring als ondernemer, maar je kunt het ook vertalen voor jouw evenement. Het komt uiteindelijk op hetzelfde neer.

Just care

“Just care” in plaats van “Just do it”, is wat de laatste weken continu in m’n hoofd speelt. Ik ben geneigd om mezelf bezig te houden met allerlei acties. Dat voelt goed. Lekker allerlei zaken aftikken. Maar voor wie doe ik het eigenlijk?

Ik ga soms zelf volledig voorbij aan mijn doelgroep. Leuk hoor, dat ik weer de zoveelste social media post heb geplaatst of een blog heb geschreven. Maar zit mijn ideale klant daar wel op te wachten? Weet ik wel wat de behoeftes op dit moment zijn? In hoeverre zijn die veranderd door de coronacrisis?

Door echt geïnteresseerd te zijn in de ander, weet je veel beter hoe jij ze kan helpen. Hoe je jouw diensten kunt verbeteren, hoe je jouw evenement moet inrichten. Willen ze überhaupt wel een evenement? Hebben ze behoefte aan online of toch offline? En moet het dan kleinschaliger?

Stop met denken

Als je net als ik iemand bent die veel zit te malen, piekeren, brainstormen, sparren, informatie vergaren en je tegelijkertijd niet het idee hebt dat je vooruit komt… Stop dan met wat je doet. Bel de mensen voor wie je elke dag aan het werk bent!

Benieuwd hoe je zo’n gesprek met je doelgroep moet aanpakken? Lees dit artikel!

Plaats een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wie zijn wij?

De Event Planner Academy is de 'one-stop-shop' voor events. De plek waar jij als Event Planner alles vindt wat je nodig hebt: kennis & expertise, een veilige en warme community met gelijkgestemden en de mogelijkheid om vragen te stellen aan Event Experts op allerlei gebieden. Niet langer alles alleen maar samen sneller naar een fantastisch resultaat! 


Jouw go-to plek!

Deze Academy is de ‘one-stop-shop’ voor events. De plek waar jij als Event Planner alles vindt wat je nodig hebt: kennis & expertise, een veilige en warme community met gelijkgestemden en de mogelijkheid om vragen te stellen aan Event Experts op allerlei gebieden. Niet langer alles alleen maar samen sneller naar een fantastisch resultaat! 

Vind hier de handigste resources & downloads en de beste leveranciers. Leer hier een nóg betere Event Planner te zijn. Niet alleen voor je opdrachtgever of baas maar bovenal voor jezelf. Zodat jij vol zelfvertrouwen je vak kunt uitoefenen!

Enneh.. een groot verschil met al die andere eventplatformen? De Event Planner Academy is een totaaloplossing! Niet alleen leveranciers vinden of alleen een cursus volgen. Nope, alles-in-1.