Samira Salman & Melanie Westdijk
Founders van de Event Planner Academy

Even(tjes) Sparren?

Op dit platform krijg je inspiratie en de tools aangereikt om zelf aan de slag te gaan met events. Maar soms is het fijn als je met wat praktische vragen even bij iemand terecht kan.

Je bent op zoek naar specifieke informatie of hebt inmiddels genoeg inspiratie opgedaan en mist alleen nog een klankbord.

Eigenlijk wil je gewoon ‘event(jes) sparren‘! Goed nieuws; dat kan! Je kunt telefonisch al je event vragen stellen aan een Event Expert. Na betaling kun je direct een afspraak plannen.

Wij hebben een Event(jes) Sparren aangevraagd om te brainstormen over een mogelijk groot internationaal hybride event. Het is heel waardevol om event experts zoals Melanie en Samira bij het begin te laten meedenken over jouw event concept.

Een strategiesessie die de stip op de horizon zet maar waarbij ook heel concreet goede ideeën hebben opgedaan over de vorm en de inhoud van het event. Met veel enthousiasme en passie voor het event vak heb je met Melanie en Samira twee experts aan boord die jouw event vanaf start naar een hoger level tilt.
Brenda Kager
Équipe Events

Geen vraag is te gek

Het gesprek mag over álles wat met events te maken heeft gaan! Hier een lijstje van voorbeelden:

Hoe werkt het?

Hieronder kun je jouw gesprek direct inplannen op een dag en tijd die jou uitkomt! Je laat je gegevens achter (inclusief telefoonnummer waar je op te bereiken bent!) en vertelt kort waar je het over wilt hebben. Et voilà, belafspraak staat! 

Afhankelijk van het onderwerp ga je sparren met Melanie Westdijk of Samira Salman. 

Voor de sessie van 30 minuten betaal je € 99,- ex btw.