Dagen
Uur
Minuten
Seconden
Dit evenement is helaas voorbij.

Voor iedereen die ECHT goede events wil organiseren!

Events organiseren

Hoe het gaat:

Hoe het moet:

Misschien herken je dit?

Jij bent gek op je werk en kunt prima evenementen organiseren, maar.. je weet ook dat het nóg beter kan. Vaak ontbreekt het je aan tijd, soms aan inspiratie, soms aan kennis en soms zelfs aan zelfvertrouwen.

Na de Event Planning Days ga je efficiënter om met je tijd, heb je hernieuwde inspiratie en krijg je de tools & handvatten om vanaf nu alleen nog maar fantastische evenementen te organiseren! 

Event Planning Days 10 en 11 oktober

Event Planning Days

Knallers van experts

We hebben een te gekke line-up van inspirerende experts voor je verzameld. Zij zijn de allerbeste binnen hun vakgebied. En dat is wel zo handig want zo heb je alles op één plek en hoef je maar 2 dagen tijd te maken in je drukke event-bestaan!

He-le-maal gratis!

Dit online event is he-le-maal gratis! Geen kleine lettertjes of addertjes onder het gras. Nope. Gewoon écht gratis. Omdat wij geloven dat we allemaal beter worden van betere events!

"Waardevolle sessies"

Geen salespraatjes die verpakt zijn als "waardevolle sessies" waarmee jij je tijd verdoet. Been there, done that. Wij gaan voor gewoon waardevol. En inspirerend. O, en activerend, dat ook!

Kort maar krachtig

Onze sessies zijn kort maar krachtig. We zorgen dat we snel tot de kern komen. Geen ellenlange intro's of bedrijfsverhaaltjes. Na 20 minuten heb jij een mooie to do list waar je direct mee aan de slag kunt!

Actie in de taxi

Van die events die een beetje inspireren of die onderwerpen lichtjes aanraken kennen we nu wel. Wij gaan voor actie in de taxi. Écht praktisch en activerend. Na deze twee dagen weet je direct wat je te doen staat om een ijzersterk business event te organiseren!

Vanuit je luie stoel

Volg alle sessies live vanuit je luie stoel. En heb je niet zoveel tijd? Kijk dan de sessies met een PowerPack ticket terug, ook vanuit die luie stoel! (Of vanaf je bureaustoel, dat mag ook ;))

Scoor hier je ticket:

Over de hosts

Hi! Wij zijn Samira & Melanie en wij geloven heilig in de kracht van events. Een écht goed event geeft bezoekers namelijk mooie inzichten, bakken inspiratie of misschien zelfs de motivatie tot verandering. Mooi toch?

And guess what?! Met dit online event willen wij zoveel mogelijk organisatoren inspireren en motiveren om ook van die écht goede events te organiseren. Samen maken we met die knallend goede evenementen de wereld een stukje mooier!

Zien we je dan? 

Samira Salman & Melanie Westdijk

De 4 thema's van dit event:

Eventstrategie

Een evenement begin je niet zomaar met organiseren. Het fundament van elk goed event is een heldere eventstrategie. Wat behelst een goede eventstrategie en hoe stel je er één op?

Eventmanagement

Over eventmanagement hoeven we jou als organisator niet veel te vertellen. Maar misschien ben je niet overal even goed in?! No problemo! We helpen je met een mooie variatie aan eventmanagement-bijspijker-topics!

Eventdesign

Op basis van een strakke eventstrategie geef je vervolgens vorm & invulling aan je evenement met behulp van eventdesign. Hier bouw je je programma pas op. Hoe doe je dat en welke keuzes kun je maken?

Event Marketing

Hoe zorg je voor die volle zalen tijdens jouw evenement? Event Marketing baby! Maar waar moet je beginnen? Heb je een marketingplan nodig? En wat staat daar dan in? En oja, waar moet je beginnen? We've got you!

Scoor je ticket:

Voor jou?

Organiseer jij zakelijke evenementen? Dan is dit online event ook voor jou!  

Dus voor alle eventmanagers, partyplanners, ZZP’ers, eventplanners, ‘gewone’ (en buitengewone!) event organisatoren. Maar natuurlijk ook voor projectmanagers, VA’s, PA’s, directiesecretaresses, HR-people, office meiden & jongens en voor alle marketinghelden.  

Sprekers vorige edite

We zijn nog bezig met het programma, maar om een indruk te krijgen van wat je kunt verwachten, vind je hieronder informatie over de sprekers en onderwerpen van de eerste editie. 

Debby Toorenaar

Floriade

De Floriade is één van de grootste evenementen in Nederland. Hoe is het als Director Event Management om alles in goede banen te leiden? Welke lessen zijn er te leren? Debby deelt het met ons!

Rutger Bremer

Momice

Rutger vertelt je hoe je zorgt voor een hogere opkomst van je event, een hogere respons krijgt op je enquête en hoe je je deelnemers tijdens het hele programma persoonlijk kan begeleiden (en volgen).

Marjolein Bakker

MC of Events

Marjolein heeft als event & hospitality professional opdrachtgevers als Ziggo Dome, UEFA & Mojo achter haar naam staan. Wat zijn de gouden tips & missers als het gaat om hospitality bij events?

Ashmita Krishna Sharma

Sparkling Gems

Bouw je event rond inclusie voor maximale impact. Maar, hoe doe je dat dan? En wat betekent een inclusief event? Ashmita deelt concrete tips met je waar je meteen mee aan de slag kan gaan.

Astrid van de
Nieuwenhof

Aranea Advies

Notion is een alles-in-1-tool die het overzicht en de rust geeft die elke organisator nodig heeft. Tijdens de workshop op 30 mei laat Astrid van Aranea Advies, zien hoe Notion voor jou en jouw event kan werken!

Kornelis Wetsema

Het Grootste Kennisfestival

Kornelis organiseerde als een van de eerste in Nederland een bedrijfsfestival. Hoe doe je dat, welke lessen leerde hij en is er nog wel toekomst voor bedrijfsfestivals?

Randall van Poelvoorde

RobotXperience

De metaverse, wat is het precies en wat kun je ermee als organisator van events? Trendwatcher Randall legt het in Jip & Janneketaal uit én geeft je concrete actiepunten!

Wendy Oude Veldhuis

Bureau Snugger

Je hebt misschien al eens wat gehoord over neuromarketing en dat er slimme technieken zijn om mensen te beïnvloeden. Wendy vertelt je hoe je dat precies doet voor de marketing van je event.

Matthijs Otto

Networktables

Hoe zorg je dat je evenement toekomstbestendig is? En dat crisissen zoals corona geen roet meer in het eten gooit? Matthijs deelt zijn visie en manieren waardoor je niet meer hoeft te leuren voor aanmeldingen.

Stefanie van Pelt

Mrs Ecommerce

Stefanie is één van de drie experts in het marketing panelgesprek. Zij weet alles over social media-advertenties en vertelt wanneer dit interessant is om in te zetten voor de promotie van je event.

Damian Altenburg

Doelgroepbereikt

Ook Damian is expert in ons panelgesprek. Hij weet alles over hoe je LinkedIn voor je kunt laten werken in de aanloop van je evenement.

Maarten Bierman

The Pinfluencers

Het derde panellid is Maarten en hij weet als geen ander hoe je Pinterest zakelijk kan inzetten. Hij vertelt of Pinterest interessant is voor events en wat moet je weten voor je hiermee aan de slag gaat.

Marianne Dijkshoorn

Welkom Toegankelijkheid & Evenementen

Hoe maak je je event toegankelijk voor mensen met een beperking? Marianne heeft hier een boek over geschreven. Ze komt bij ons de 10 belangrijkste tips delen.

Linda Graanoogst

Met Gemak in het Nieuws

Wil je met jouw event ook de media bereiken en lukt dat steeds niet? Linda vertelt wanneer redacteuren wél iets over je event willen schrijven en wat daar precies voor nodig is. 

Miro Peters

Copycoach Miro

Hoe trek je meer bezoekers naar je event? Miro weet alles over copywriting en hoe je wervende teksten schrijft.

Suze Maclaine Pont

Business coach

De meeste event planners zijn vooral hard aan het werk en leveren ongemerkt veel teveel van zichzelf in. Meer dan ze eigenlijk willen. Na de workshop van Suze pak je het helemaal anders aan!

Frank Paats

Frank weet hoe je mensen kan verleiden een bepaald gedrag te vertonen. Hij vertelt hoe je op je event het keuzeproces van bezoekers kan beïnvloeden. Bijvoorbeeld om te zorgen dat ze toch echt langs die ene stand lopen. 

Melanie Westdijk

Event Planner Academy

Eventstrategie is hét onmisbare fundament van elk evenement. Melanie leert je op een efficiënte manier stap voor stap dat fundament te gieten voor doeltreffende en winstgevende events!

Samira Salman

Event Planner Academy

Hoe promoot je een evenement zonder dat het drammerig aanvoelt? Samira deelt het laaghangende marketing fruit om sneller volle zalen te trekken!

Scoor je gratis ticket hier:

Sprekersbonussen vorige editie

Koop je de PowerPack om alle sessies naderhand terug te kijken? Dan kun je deze digitale extraatjes van de vorige editie (en meer!) erbij kopen.

FAQ

Het vindt plaats op 10 en 11 oktober. En het is een online event. Dus kijk het lekker vanaf je favoriete plek.

Ja! Je kunt alle sessies een jaar lang terugkijken met een PowerPack ticket!

Meld je aan via bovenstaand formulier, dan ontvang je voorafgaand aan het event een mailtje met alle informatie!

Niks! Deelname is gratis. Het enige wat je hoeft te doen is je aan te melden via bovenstaand aanmeldformulier!

Dat is jammer maar niet erg. Jammer omdat je de kans mist om vragen te stellen aan onze experts en omdat we het je gunnen om hier echt tijd voor vrij te maken. Maar je kunt aan- en afhaken wanneer je wilt. 

Heb je echt te weinig tijd en wil je de sessies op je gemak terugkijken? Scoor dan een PowerPack!

We richten ons met de Event Planning Days op organisatoren die al ervaring hebben met het organiseren van evenementen en graag hun skillset verder willen uitbreiden of inspiratie zoeken. Maar er is echt voor ieder wat wils. Het event biedt zo’n uitgebreide variatie aan topics dat we zeker weten dat het voor iedereen interessant is. Én je haalt er natuurlijk zelf nog meer uit door live aanwezig te zijn en goede vragen te stellen aan de experts!

Een PowerPack is speciaal ticket naar een omgeving waar je alle opnames kunt terugvinden, plus allerlei interessante bonussen van sprekers, zoals checklisten, tools en templates!

Je krijgt een jaar lang toegang tot die omgeving, dus alle tijd om sessies rustig terug te kijken en de bonussen op te slaan!

Jazeker! Sommige sessies nemen we vooraf op, maar dan is de spreker aanwezig tijdens de sessie zodat je via de chat vragen kunt stellen. En bij de live-sessies is er natuurlijk ook ruimte voor vragen.

Een deel van de sessies is ook interessant als je bijvoorbeeld festivals, bruiloften of andere type events organiseert. 

Bovendien is het event gratis. Dus schrijf je in en haak aan bij de sessies die je aanspreken!