The place to be voor Event Planners!

Jep, de Event Planner Academy is de plek voor iedere Event Planner die betere zakelijke events wil organiseren! Werk aan je skills bij onze trainingen of op onze events om nóg beter in je vak te worden. Vergroot je zelfvertrouwen, je netwerk én je innovatiekracht voor die te gekke offline, online of hybride events!

Samira Salman & Melanie Westdijk
Founders van de Event Planner Academy

Voor iedereen die écht goede events wil organiseren

Wil je vanaf nu alleen nog maar events organiseren met minder stress, meer efficiëntie, hoger meetbaar resultaat en simpelweg meer impact?! Volg onze eendaagse training!

Wij hebben speciaal een training ontwikkeld voor alle organisatoren van zakelijke events ongeacht branche, ervaring en ongeacht het type, grootte & regelmaat van events.

Event Succes Model

Wanneer is een event succesvol? Als de bezoekers het eten lekker vonden? Als ze goede cijfers geven aan het event en de sprekers? Als er niets is misgegaan? Of als jouw manager tevreden is? Wat ons betreft zijn geen van bovenstaande punten doorslaggevend. Ze zijn natuurlijk belangrijk, maar niet dé reden dat je een event organiseert.

Tijdens onze eendaagse training leer je hoe je écht succesvolle events organiseert en maak je kennis met het Event Succes Model en de bijbehorende methode

Volg de training

DE FEITEN:

DATA:

Onze missie

De kracht van events is ongekend. Tóch zijn er nog veel bedrijven die dat niet zien of daar niet naar handelen. 

 “Maar de bezoekers hadden toch een leuke dag? Hoezo ROI?” of: Och, we doen het al jaren zo… 

Wat een gemiste kans! Wij vinden het dan ook de hoogste tijd voor een fris windje door die stoffige Nederlandse eventbranche. Wij willen zorgen dat zakelijke events in Nederland écht beter worden. Voor zowel de bezoeker als de organisator.

We hebben daarom een plek gecreëerd waar we Event Planners faciliteren om, samen met ons, dit nieuwe geluid te zijn!

Doe je mee
?

Blijdorp

Meer mogelijkheden

Komen de data niet uit, wil je liever een inhouse-training of een training op locatie met alleen je eigen team? Dat kan allemaal!

Ben je op zoek naar strategisch advies of hulp bij het bepalen van de eventdesign of eventmarketing? Wij helpen graag.