Founders van de Event Planner Academy
Samira Salman: event designer & content marketeer
Melanie Westijk: event strateeg & event marketeer

Advies nodig?

Op dit platform krijgen event planners kennis, inspiratie en de tools aangereikt om zelf aan de slag te gaan met events. Maar soms is het fijn als je er iemand met een frisse blik meekijkt en advies kan geven.

Je bent op zoek naar strategisch advies of hulp bij het bepalen van de eventdesign of eventmarketing.

In onze adviestrajecten helpen wij teams om de juiste focus te krijgen en de juiste stappen te zetten, zodat ze het meeste halen uit het event. Wat ons betreft is het namelijk altijd onderdeel van je marketingmix!

Wij hebben om hulp gevraagd om te brainstormen over een mogelijk groot internationaal hybride event. Het is heel waardevol om event experts zoals Melanie en Samira bij het begin te laten meedenken over jouw event concept.

Een strategiesessie die de stip op de horizon zet maar waarbij ook heel concreet goede ideeën hebben opgedaan over de vorm en de inhoud van het event. Met veel enthousiasme en passie voor het event vak heb je met Melanie en Samira twee experts aan boord die jouw event vanaf start naar een hoger level tilt.
Brenda Kager
Équipe Events

Geen uitdaging is te gek

De uitdaging waar we je bij kunnen helpen mag over álles gaan wat met events te maken heeft! 

Hier een lijstje van voorbeelden:

Hoe werken wij?

Er zijn verschillende mogelijkheden, afhankelijk van de wensen en de status van het event. Hoe eerder we worden betrokken, hoe beter. Dus liever één jaar van tevoren, niet enkele maanden.

We kunnen voor de start van het traject meedenken over een goede eventstrategie en design. Dit doen wij door middel van een of meerdere strategiesessies.

Neem vrijblijvend contact op voor een telefonisch intakegesprek.