Master in Online & Hybride

Een super uitgebreide online e-course voor Event Planners die met zelfvertrouwen ook ijzersterke Online & Hybride events willen organiseren! (Alsof een offline event organiseren niet al skills en effort genoeg vroeg, toch? Maar hey! We blijven flexibel!) 

In 7 modules, verdeeld over 3 maanden leer je álles over topics als de juiste eventstrategie kiezen, online verdienmodellen, interactie en techniek. 

Startdatum: 1 juni 2021

Master in Online & Hybride

Topic: Eventstrategie

Deze e-course is de basis die élke Event Planner moet beheersen: het fundament van elk event. Zonder strakke Eventstrategie geen succesvol evenement. Je leert in deze uitgebreide e-course alles over doelstellingen bepalen, doelgroep afbakenen, de zogenaamde ‘sweet-spot’, strategieën uitstippelen, data verzamelen, ROI meten en nog veel meer! 

Start: 22 september 2021

E-course eventstrategie

Topic: Eventdesign

Nadat je een killer Eventstrategie hebt opgesteld is het eindelijk tijd om invulling aan het evenement te gaan geven. Jep, that’s right. Nu gaan we het pas hebben over elementen als vorm, format & invulling. Wordt het een congres of toch een kennisevent? En kiezen we voor online, hybride of offline? En welke invulling past daar dan bij? In deze e-course leer je een event ontwerpen zoals het hoort: de juiste keuzes op het juiste moment, op basis van wat past bij de strategie én het bedrijf met als resultaat een fantastisch inspirerend event met het hoogst haalbare resultaat! Enneh.. dat is dus best een puzzeltje! 😉

Verwacht: eind 2021

Topic: you decide!

Wij hebben natuurlijk zelf genoeg goede ideeën over welke topics interessant zijn voor volgende e-courses. Maar we zijn vooral ook heel erg benieuwd naar jouw input. Waar wil je meer over leren? Over marketing? Over duurzaamheid? Over eventmanagement? Over hospitality? 

Een belangrijk onderdeel van het membership is dat jij als Event Planner een stem krijgt in de invulling van deze Academy. 

You name it, wij maken het! 

Verwacht: eind Q1 2022