Master in Online & Hybride

Een super uitgebreide online e-course voor Event Planners die met zelfvertrouwen ook ijzersterke Online & Hybride events willen organiseren! (Alsof een offline event organiseren niet al skills en effort genoeg vroeg, toch? Maar hey! We blijven flexibel!) 

In 7 modules, verdeeld over 3 maanden leer je álles over topics als de juiste eventstrategie kiezen, online verdienmodellen, interactie en techniek. 

Startdatum: 1 juni 2021

Master in Online & Hybride

Topic: Eventstrategie

Deze e-course is de basis die élke Event Planner moet beheersen: het fundament van elk event. Zonder strakke Eventstrategie geen succesvol evenement. Je leert in deze uitgebreide e-course alles over doelstellingen bepalen, doelgroep afbakenen, de zogenaamde ‘sweet-spot’, strategieën uitstippelen, data verzamelen, ROI meten en nog veel meer! 

Start: 4 oktober 2021

Topic: Eventdesign

Nadat je een killer Eventstrategie hebt opgesteld is het eindelijk tijd om invulling aan het evenement te gaan geven. Jep, that’s right. Nu gaan we het pas hebben over elementen als vorm, format & invulling. Wordt het een congres of toch een kennisevent? En kiezen we voor online, hybride of offline? En welke invulling past daar dan bij? In deze e-course leer je een event ontwerpen zoals het hoort: de juiste keuzes op het juiste moment, op basis van wat past bij de strategie én het bedrijf met als resultaat een fantastisch inspirerend event met het hoogst haalbare resultaat! Enneh.. dat is dus best een puzzeltje! 😉

Start: december 2021

Topic: eventmanagement

Na de e-courses over strategie en design, is het tijd om het te hebben over eventmanagement. Jij hebt natuurlijk al veel ervaring hiermee, dus we leggen de focus niet op hele basale dingen. Maar zoals we vaker zeggen: je bent al een duizendpoot en kunt niet alles weten en overal goed in zijn. We stippen daarom de bekende onderdelen aan en geven nog wat praktische ins & outs zodat je je jouw werk nog beter kan doen! Tot nu toe hebben we gemerkt dat vrijwel elke eventplanner nog wat heeft gehad aan onze tips en sessies, er dus nog wat van kunnen leren of de e-course juist kan gebruiken als refresh of bevestiging van wat ze al weten.

Verwacht: eind Q1 2022