Servies van natuurlijke grondstoffen

Servies natuurlijke grondstoffen

Duurzaamheid is een steeds groter wordende trend bij het organiseren van evenementen. Zo ook het gebruik van biologisch afbreekbare of herbruikbare producten. Op EventSummit vond ik een duurzaam merk die je moet kennen.

Duurzaamheid op evenementen is een enorme trend en ik vind dit een geweldige vooruitgang, dus mijn voelsprieten werden geprikkeld toen ik langs de stand liep van BIOPLA. Hun producten zijn precies wat de eventbranche heel goed kan gebruiken en ook naar op zoek is.

Uitgebreide productlijn

BIOPLA ontwikkelt, produceert en verkoopt biologisch afbreekbare of herbruikbare producten om drank in te schenken en voedsel op te serveren of in te verpakken. Denk aan (koffie)bekers, borden, kommen, bestek, rietjes, tasjes en zelfs poncho’s. De producten kun je laten bedrukken met bijvoorbeeld je eigen logo. Bijzonder is dat dit bedrijf de enige is die PLA harde herbruikbare bekers op de markt heeft gezet. De producten zijn bedoeld voor grote evenementen, cateringbedrijven, scholen, universiteiten en ziekenhuizen.

Producten Biopla

Geen aardolie maar natuurlijke grondstoffen

BIOPLA staat voor biologisch en voor Poly Lactic Acid, oftewel melkzuur. Melkzuur uit mais of suikerbiet zijn de bouwstenen voor deze bijzondere producten. Er komen geen op aardolie gebaseerde grondstoffen aan te pas. Oprichters François Geeraerts en Sander Sels streven ernaar een enorme bijdrage te leveren om de afvalberg te verkleinen en een einde te maken aan de vervuiling van onze zeeën en oceanen.

Belangrijke rol voor eventmanagers

Wij als eventmanagers en opdrachtgevers kunnen hier een grote bijdrage aan leveren. Het aantal georganiseerde events groeit. Evenementen produceren enorm veel afval met bijvoorbeeld poncho’s, (koffie)bekers, borden, rietjes en bestek welke allemaal op de afvalberg verdwijnen. Door de producten van een organisatie zoals BIOPLA te gebruiken en ons afval te recyclen helpen wij de natuur een handje. Stimuleer je bezoekers mee te werken door ze bewust te maken van jouw keuzes en wat de gevolgen hiervan zijn.

Bekers Biopla

Kijk voor meer informatie en bestelmogelijkheden op biopla.be.

Plaats een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wie zijn wij?

De Event Planner Academy is de 'one-stop-shop' voor events. De plek waar jij als Event Planner alles vindt wat je nodig hebt: kennis & expertise, een veilige en warme community met gelijkgestemden en de mogelijkheid om vragen te stellen aan Event Experts op allerlei gebieden. Niet langer alles alleen maar samen sneller naar een fantastisch resultaat! 


Jouw go-to plek!

Deze Academy is de ‘one-stop-shop’ voor events. De plek waar jij als Event Planner alles vindt wat je nodig hebt: kennis & expertise, een veilige en warme community met gelijkgestemden en de mogelijkheid om vragen te stellen aan Event Experts op allerlei gebieden. Niet langer alles alleen maar samen sneller naar een fantastisch resultaat! 

Vind hier de handigste resources & downloads en de beste leveranciers. Leer hier een nóg betere Event Planner te zijn. Niet alleen voor je opdrachtgever of baas maar bovenal voor jezelf. Zodat jij vol zelfvertrouwen je vak kunt uitoefenen!

Enneh.. een groot verschil met al die andere eventplatformen? De Event Planner Academy is een totaaloplossing! Niet alleen leveranciers vinden of alleen een cursus volgen. Nope, alles-in-1.