Laat je bezoekers energie opwekken met een speciale dansvloer

Dansvloer waarmee je energie kan opwekken

Een dansvloer die niet alleen vrolijk kleurt, maar door de stappen van de bezoekers ook energie opwekt. Een mooie combinatie van plezier en duurzaamheid. 

Laatst moest ik op een vrijdagavond na een gezellige borrel een half uurtje wachten op Utrecht Centraal. Ik hoefde me gelukkig niet te vervelen; Radio 2 had het station omgedoopt tot ‘het Groene Station‘. Er was onder andere Silent Disco (daar ben ik groot fan van!) en een kleurige dansvloer zoals je die kent van Saturday Night Fever. Althans, dat dacht ik. Later bleek dat dit niet zomaar een dansvloer was, maar een energieopwekkende vloer.

Energie opwekken door te dansen of te lopen

Een vrolijk kleurende dansvloer is niet alleen leuk om te zien, tegenwoordig kun je er dus ook energie mee opwekken. De beweging en stappen die mensen zetten wordt omgezet in energie. In de video leggen ze uit hoe dit precies werkt.

Waar kun je het voor inzetten?

Je kunt er veel meer mee doen dan het alleen in te zetten als eyecatcher. Het bedrijf achter deze vloer, Energy Floors, heeft dan ook een aantal leuke cases op de site staan waarbij de vloer onderdeel wordt van een goed uitbedacht concept.

Zo werd er op de BMW Marathon in Berlijn bekeken hoeveel energie en stappen op de vloer er nodig zijn om de BMWi3 volledig op te laden. En Adidas gebruikte de vloer als entree op een beurs waar in combinatie met rook en ledschermen de beleving al startte. Het sloot goed aan bij hun nieuwe slogan “Get Energy Back at every Step”.

Als je de vloer zelf wilt uitproberen, dan kun je woensdag en donderdag terecht bij Festivak in Utrecht.

Foto header: Anneke Hymmen

Plaats een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wie zijn wij?

De Event Planner Academy is de 'one-stop-shop' voor events. De plek waar jij als Event Planner alles vindt wat je nodig hebt: kennis & expertise, een veilige en warme community met gelijkgestemden en de mogelijkheid om vragen te stellen aan Event Experts op allerlei gebieden. Niet langer alles alleen maar samen sneller naar een fantastisch resultaat! 


Jouw go-to plek!

Deze Academy is de ‘one-stop-shop’ voor events. De plek waar jij als Event Planner alles vindt wat je nodig hebt: kennis & expertise, een veilige en warme community met gelijkgestemden en de mogelijkheid om vragen te stellen aan Event Experts op allerlei gebieden. Niet langer alles alleen maar samen sneller naar een fantastisch resultaat! 

Vind hier de handigste resources & downloads en de beste leveranciers. Leer hier een nóg betere Event Planner te zijn. Niet alleen voor je opdrachtgever of baas maar bovenal voor jezelf. Zodat jij vol zelfvertrouwen je vak kunt uitoefenen!

Enneh.. een groot verschil met al die andere eventplatformen? De Event Planner Academy is een totaaloplossing! Niet alleen leveranciers vinden of alleen een cursus volgen. Nope, alles-in-1.