Disclaimer

Wij zijn graag transparant over onze werkwijze en doen ons best om onze website zo goed mogelijk te onderhouden. In deze disclaimer vind je informatie over onze artikelen en samenwerkingen.

Informatie op deze website

We proberen de informatie op onze website actueel te houden. Ondanks deze inspanning is het mogelijk dat informatie op deze website onvolledig of verouderd is.

De informatie op deze website verstrekken wij zonder enige garantie of waarborg. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Wij zijn niet aansprakelijk voor enig gevolg wegens het opvolgen of toepassen van de via deze website verkregen informatie.

Intellectueel eigendomsrecht

Op alle content, waaronder teksten, afbeeldingen, geluid en video, rust een intellectueel eigendomsrecht. Event Planner Academy is rechthebbende van deze content, althans wij hebben een rechtsgeldige licentie voor het gebruik van deze content.

De content op deze website mag niet zonder onze toestemming worden verveelvoudigd, gekopieerd, gewijzigd, verspreid of gepubliceerd, tenzij daar een wettelijke uitzondering voor bestaat.

Content mag wel gedeeld worden door gebruik te maken van de social media buttons die op deze website beschikbaar zijn gesteld.

Voor enig ander gebruik graag vooraf contact met ons opnemen.

Derden

Wij zijn niet aansprakelijk voor enige inhoud die door derden op onze website is geplaatst, waaronder gastblogs en reacties onder blogposts en nieuwsberichten of recensies.

Wij zijn niet aansprakelijk voor enige inhoud op websites van derden waarnaar we door middel van een hyperlink naar verwijzen, noch zijn wij aansprakelijk voor de inhoud van embedded content, zoals video en audio, van derden die wij op deze website tonen.

Links naar derden houden niet in elk geval een aanbeveling van die derde of de daar te vinden content of producten in. Wij zijn niet aansprakelijk voor het gebroken links of enig gevolg van het volgen van de link. Inhoud op websites kan veranderden zonder dat wij hier kennis van hebben genomen.

Reclame en sponsoring

Op deze website wordt soms gebruik gemaakt van sponsoring, affiliate marketing en reclame voor derden. Voor deze content hebben wij een gratis product of dienst ontvangen, hebben we een vergoeding ontvangen of maken we kans op een vergoeding (affiliate links) of hebben we een korting ontvangen.

Deze content is te herkennen aan een van de volgende zinssneden of woorden:

  • (affiliate link)
  • Deze blogpost/vlog is tot stand gekomen in samenwerking met…
  • Deze producten heb ik gekregen van…
  • Ik mocht deze producten reviewen van…
  • Ik mocht dit evenement bezoeken.

Notice en take down

Tref je onrechtmatige content op onze website aan, dan vragen wij jou vriendelijk dit aan ons te melden, zodat wij deze van de website kunnen verwijderen. Je kunt een melding maken door ons te e-mailen met de volgende gegevens:

  • URL waar je de onrechtmatige content heeft aangetroffen
  • Korte omschrijving van de onrechtmatige content
  • Onderbouwing waarom de content volgens jou onrechtmatig is en indien het om een inbreuk op een intellectueel eigendomsrecht gaat, wie de rechthebbende is
  • Jouw naam en contactgegevens

Indien de content evident onrechtmatig is zullen wij deze binnen 48 uur na jouw melding verwijderen. Indien wij niet met enige zekerheid kunnen vaststellen dat de content onrechtmatig is, zullen wij hier onderzoek naar doen en je daarvan op de hoogte stellen. Mogelijk nemen wij contact met jou op voor meer informatie.

Wijzigingen

De website en alle op de website te vinden pagina’s en informatie kunnen op elk moment wijzigingen ondergaan of verwijderd worden. Wijzigingen vinden plaats zonder voorafgaande kennisgeving daarvan. Wij garanderen niet dat deze website foutloos of ononderbroken zal functioneren.

Contact

Bij vragen of een notice and take down melding kun je contact opnemen door een bericht te sturen via ons contactformulier.