Brainstorm-Bites

Brainstorm & Bites

Yes! Het is tijd! Tijd voor het eerste fysieke evenement van de Event Planner Academy! Op maandag 4 april organiseren we Brainstorm & Bites, een brainstorm- en netwerkevent speciaal voor Event Planners!

Na al die tijd mogen we weer ‘voor het eggie’! Dus laten we van gedachten wisselen over ons vakgebied, weer écht even die face-to-face verbinding op zoeken en ouderwets offline netwerken onder het genot van een hapje en drankje! Hoogste tijd, vind je niet? 

Voor wie?

Natuurlijk voor onze leuke members die elkaar na al die online sessies dan eindelijk in het echt kunnen ontmoeten maar wellicht ook voor jou?! Ben jij een Event Planner (lees: je organiseert zakelijke events) en heb je behoefte aan meer “collega’s” en gelijkgestemden om je heen? Of je nu in loondienst of ZZP’er bent, verantwoordelijk voor heel veel, heel weinig, hele kleine of hele grote events, all is good.  

Brainstorm (13.00 – 16.00u)

Je gaat in kleine groepjes met vakgenoten brainstormen over iets waar je nu concreet tegenaan loopt, over een uitdaging of vraagstuk of gewoon over iets waar je gedachten over wilt wisselen. Dan doen we op een toffe en laagdrempelige manier zodat jij hoe dan ook naar huis gaat vol inspiratie, nieuwe ideeën en opgedane contacten! 

Bites (16.00u – ???)

Na al het denkwerk is het natuurlijk tijd voor een borrel. Jep, op de maandag! We hebben wat in te halen toch?! Geen poespas, gewoon onder het genot van een hapje en een drankje eindelijk eens bijpraten!

Liever alleen dat hapje, drankje en praatje meepakken? No problemo! Koop een los ‘Bites only’ ticket en dan zien we je verschijnen! 

Tickets

  • Event Planners die geen member zijn: € 37,50
  • Members van de Event Planner Academy: € 15,-
  • Haak je alleen aan voor de borrel? Het ‘Bites only’ ticket kost €15,- (voor members € 10,-)

De prijzen zijn ex btw.

Locatie

We organiseren Brainstorm & Bites bij het event atelier in Almere, de eventlocatie van Samira. Midden in het centrum en goed bereikbaar met het OV. Parkeren kan in nabijgelegen parkeergarages.

Aanmelden
Meld je hieronder aan en kies voor Brainstorm & Bites of Bites Only.