Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Expertsessie: hoe organiseer je een goed netwerkevent?

17 maart 2022 @ 10:00 - 11:00

Wij nodigen maandelijks experts uit die online en live kennis, trends of een case met jou delen. Super inspirerend en ook hier weer de mogelijkheid om al je brandende vragen te stellen!

Deze keer is Erik Peekel van Aaaaha! Bureau voor live communicatie onze gastexpert.  Er is heel veel behoefte om weer samen te komen en met elkaar in contact te komen. Nu even geen programma’s met de ene na de andere spreker op een podium, maar wel bijpraten met elkaar en actief kennis uitwisselen. Als organisator moet je daar wel structuur en richting aan geven. Hoe organiseer je een goed netwerkevent?

In deze expertsessie behandelen we 5 succesfactoren die zorgen dat jij jouw bezoekers activeert en verbindt. Dat begint al met de uitnodiging en je eigen ontvangst-team. Erik geeft tips hoe je in plaats van mensen aan hun lot over te laten, ze als een VIP kan behandelen en ze vol energie naar huis gaan. Dit wordt weer een waardevolle sessie, zorg dat je erbij bent!

Wil je erbij zijn?
Dit event is onderdeel van de Event Planner Academy en is toegankelijk voor levelUP en Academy members.

Geen member? Dan kun je een los ticket kopen voor € 25,-. Geef bij opmerkingen in het aanmeldformulier aan dat je in deze sessie interesse hebt.

Gegevens

Datum:
17 maart 2022
Tijd:
10:00 - 11:00
Evenement Categorie: